За нас

zhar-ptitsaЦентър “Руска Реч” – център на допълнително обучение и услуги за индивидуална работа. Ние работим в Бургас повече от една година и сме много доволни от успеха си, фактът, че ние знаем и се търси. Ние, от своя страна, са изпълнени с творчески идеи и стремеж за тяхното практическо реализиране.

Какво правим?

Самото име на центъра “Руска реч” показва, че ние сме решени да работят за опазване, изследване и популяризиране на руския език и култура в България, както и помощ в приспособяването на рускоезичното население в новата среда.
Ние разработваме три основни области: предучилищна, ученици и възрастни.

Уроци по руски, математика училищна готовност, логопедична терапия, изобразителното изкуство, ранно детство посока, на английски език се водят от опитни учители по руски език.
(Пълният списък на услуги може да се види в Разписание)

Фирмата извършва и интензивни курсове по български език за начинаещи и практически руски език като чужд. Групата постоянно набиране, обучение на едно и също ниво – 1 месец.

През годината ние провеждаме различни дейности – включително, например, Нова година, Пролетен бал, Карнавал, различни излети и изложби.

DSC_0044

SONY DSC IMG_5455

Очакваме Ви на нашия център!

С уважение, Директор на ЦПК “Руска Реч”
Наталия Аринова